Gratis blog over de Formule 1 op Zandvoort

Door de corona-pandemie hebben veel mensen het vreselijk moeilijk. Vooral de culturele sector is hard geraakt in de de laatste 18 maanden en het licht aan het einde van de tunnel zou wel eens de koplamp van een aanstormende trein kunnen zijn. Ook nu nog mogen culturele evenementen niet langer dan 24 uur duren en moeten bezoekers op hun stoel en anderhalve meter van elkaar zitten. Zelf heb ik met lede ogen moeten zien hoe de omzet van mijn hotelletje met 90% naar beneden ging. Gelukkig heb ik een andere bron van inkomsten, dus ik ga (nog) niet failliet.

Ik begrijp dat lang niet iedereen zo gelukkig is geweest. Neem nou die arme Bernhard Lucas Emmanuel, prins van Oranje Van Vollenhoven, ook bekend als de pandjesprins. Die heeft in 2019 flink geïnvesteerd in het opknappen van het F1 circuit van Zandvoort en toen ging de race in 2020 niet door. En dit jaar mag het op slechts 60% bezoekerscapaciteit draaien. Dat doet financieel natuurlijk pijn.

De pandjesprins vond het daarom noodzakelijk om deze keer op de kleintjes te letten. En dus vroeg hij een aantal artiesten om tegen kostprijs en een VIP ticket op te treden tijdens het vierdaagse F1-evenement dit jaar. Zo heeft de prins een opgeleukt programma en raakt hij z´n onverkochte VIP tickets kwijt, en de artiestjes krijgen de kans zich in de kijker te spelen en ze kunnen gratis naar Max kijken. Win-win, zo dacht onze Bernhard. Nu hebben de meeste artiesten het nóg moeilijker dan de pandjesprins (want ze hebben geen huisjes om te melken) dus velen van hen voelen zich eerder genaaid dan geholpen met dit voorstel.

Een beetje ondankbaar vind ik dat wel. Ik bedoel, kostprijs en een VIP-ticket, een zandhagedis of een rugstreeppad zou jaloers zijn op zo´n deal. Die moeten namelijk gewoon oprotten. Maar dan zonder oprotpremie en zonder recht op vervangende woonruimte. Het enige wat die krijgen als ze niet oprotten, is een gratis voortijdige begrafenis.

Vandaar dat ik dit blog geheel kostenloos aanbied. De pandjesprins mag het zomaar helemaal voor niks lezen als hij even niet naar die rondrijdende autootjes zit te kijken.

About Meneer Opinie

Altijd een mening, maar niet altijd gehinderd door kennis van zaken
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s