Een nieuwe levenspartner?

De mensen van Samsung gaan zover dat ze beweren dat niemand meer zonder aifoon kan en dat ze daarom hebben geprobeerd van de neiuwe versie een ‘echte levenspartner’ te maken. Daarmee hebben ze in ieder geval één potentiele klant verloren, want mevrouw Opinie is niet erg jaloers, maar ik heb niet de indruk dat ze me wil delen, zeker niet met een machientje.

Maar afgezien van deze ongein moet me wel even van het hart dat ik vind dat die mensen van Samsung wel heel erg grote oogkleppen ophebben. Ik kan namelijk best zonder aifoon leven en ik ken zelfs mensen die nog nooit zo´n ding gehad hebben. Die niet-gebruikers zijn net zo levend, en vaak een stuk levendiger, dan mensen die wel zo´n ding hebben.  Wie echt niet zonder aifoon leven kan, doet er beter aan zich eens achter de oren krabben in plaats van meteen een nieuwe te kopen.

Mijn mening over die niewe aifoon uit Zuid Korea is het best samen te vatten in een korte en krachtige quote van Jules Deelder:

PLEURT TOCH OP MAN!!!

About Meneer Opinie

Altijd een mening, maar niet altijd gehinderd door kennis van zaken
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Een nieuwe levenspartner?

  1. zelfstandigjournalistantwerpen says:

    Ik deel je mening, maar toch ga ik er binnenkort eentje kopen. Nood breekt wet, want op reis gedurende één maand wil ik wel goed bereikbaar zijn voor het thuisfront, foto’s kunnen maken, de wereld laten weten wat ik waar uitspook. Dan is zo’n machientje toch wel handig …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s