Meldpunt voor klachten over PVV-politici en PVV-stemmers

We weten allemaal dat er in de afgelopen jaren veel PVV-politici in het land zijn opgestaan. EN het is een feit dat die mensen zich niet gedragen zoals wij dat in Nederland van elkaar gewends zijn: Ze verzinnen klachten voor hun eigen ‘zwartboek’, ze maken mensen uit voor uitgekotst halalvlees, ze verklaren ministers voor knettergek, ze zijn er trots op dat ze in hun verleden als ME-er ‘harder op demonstranten hebben ingeslagen dan strikt noodzakelijk was’ en ze beginnen sites waarop je kunt klikken en klagen, maar alleen over mensen die uit midden-europa of het midden -oosten komen.

Het gaat hier dus niet om discriminatie, het gaat gewoon om feiten. Feiten die maar eens voor het voetlicht moeten komen. Feiten waarvan Henk en Ingrid dagelijks mee worden geconfronteerd, maar die door door politici als Wilders en Brinkman in hun ivoren Haagse toren genegeerd worden.

Vandaar dus deze site. In de redactie-ruimte van dit blog kunt u uw klachten over PVV-politici en PVV-stemmers kwijt. En zegt het voort, zegt het voort. Er zijn vast nog wel Henken en Ingritten en Jannen en Sannes en Marvins en Deborahs in uw omgeving die ook een vervelende ervaring met een PVV-politicus hebben en dat graag eens publiekelijk (mag best anoniem of onder pseudoniem) willen melden.

About Meneer Opinie

Altijd een mening, maar niet altijd gehinderd door kennis van zaken
This entry was posted in Politiek en politici and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Meldpunt voor klachten over PVV-politici en PVV-stemmers

 1. Tjongejonge, het loopt storm. Ik heb, net als de PVV, al duizenden reacties binnen ;-). Die heb ik allemaal gekopieerd en daarna weggehaald, anders kunnen er geen nieuwe reacties meer bij ;-).

 2. Marjelle says:

  Nou, laat ik dan wel een reactie neerzetten. 😉 Alleen hou ik niet van kliklijnen en -spanen, dus uit mijn mond geen klacht, ook niet over PVV’ers. Ik las trouwens net dat in 2005 de SP een meldpunt Polen had, wat dat betreft heeft Roemer nu wel boter op z’n hoofd.

  • Dat is interessant, van de SP. Maar die club vertegenwoordigd dan ook echt de arbeiders, die zich vermoedelijk bedreigd voelden door goedkopere Poolse werknemers, en niet de linksige (semi)intelligentsia, die wel oren hadden naar een goedkope klusjes- of tuinman.

   Maar goed, er is natuurlijk geen enkele politicus die zich laat hinderen door een beetje boter op zijn hoofd (of kennis van zaken).

 3. cor says:

  Ik zag er net weer een door de bievenbus van mijn buurman urineren. Niets is dat PVV schorremorrie te dol…

 4. Cor, ‘t Is verschrikkelijk. We zullen er onmiddelijk werk van maken. Morgenochtend gaat er een tweet de deur uit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s